Tuesday, February 11, 2014

Happy 1st Birthday Nur Qisya Fatihah

Sebelum tu, nak cakap awal2 ni...kepada kawan2 semua, don't hard feeling yer....sebab takut nanti ader yang tertanya2 "kenapa aku tak dijemput ke birthday party qisya ni"...actually birthday party ni hanya disambut dengan family terchenta sahaja....hanya family sahaja...langsung tak der orang luar pun...itulah KELAINAN TERCIPTA....so yg first time ni exclusive sambut ngan family..KELAINAN ke2 pulak sebab ni first time sambut kat Restoran Fast Food... sebelum ni beday sape2 pon celebrated kat rumah....jadi rasanya 1st birthday qisya ni memang lain sikit dari ahli keluarga sebelumnya.

Act, majlis start pukul 11pagi..tapi kami decided nk dtg awal sbb nk buat sedikit decoration di guest table dan juga candy buffet...sebenarnya aku dan suami da prepared awal2 da apayg kami nak buat pada guest table dan candy buffet so dtg2 je terus letak semua barang2 yg kami da beli...so thats how its looks...


Taraaaa....Guest table hasil decoration dr mr papa..tantekkk kan....sweet2 jer untuk qisya..


ni pulak candy buffet kitorg..buffet ni org coklat fountain yg deco..da alang2 dia bwk suma kain2..so dia buatkan jela..thanks a lot kak eli..awak sgt baik dan apa yg awak hidangkan sgt la menarik..for rm150..kami dpt mcm2 candies, biscuit, marsmellow yg sgt byk, 2kilo coklat cair, buah2 dan chumi.

Lepas stgh jam..semua org pon smp..mula2 majlis dimulakan dgn bacaan doa oleh adik ipar aku, nawi..then apa lagi...makan time la dlu sblm aktiviti bermula...time makan cam bosan sket la sbb suma org mcm tertanya2..pasni watpe..

ok..masa yg dinanti2kan telah tiba..organizer event kfc dtg memeriahkan  majlis..yg bestnyer dia pandai layan the kids..so kids are very happy that day...






Kek besday qisya..



mama yg manja...heeee







Heee...rasanya lepas tgk gamba2 di atas suma pon dpt rasakan kemeriahan majlisnya kan..hahahah..seriously...sgt seronok that day wlupon cuma 2 jam jer...badan xpenat sgt...order jer...yg lain suma organizer yg uruskan...aku skrg da xlarat sgt nk buat2 kerja..so thats why beday qisya ni kami main order2 jer...heeeee....

To Nur Qisya Fatihah,

Selamat Hari Lahir sayang..semoga menjadi anak yg solehah serta mendengar kata mama papa..tiada apa yg mama harapkan selain kebahagiaanmu di dunia dan akhirat..Terima kasih Ya Allah kerna Kau telah mengurniakan kami seorang baby yg sgt comel, manja dan juga menyenangkan hati kami sekeluarga..





2 comments:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)